CV

CV • Benedikte Jensen

Multimediedesigner • Digital konceptudvikler • Tekstforfatter

Benedikte Jensen - kontakt - multimediedesigner portfolio

Fagligt er jeg en allround-person med kompetencer indenfor flere fag – tekstforfatning, grafik, marketing. Mit hjerte banker for at lege med ord og sætninger, der skaber værdi for modtageren. Jeg nyder at udvikle mig indenfor mit digitale fag og verden, hvor jeg kan bruge mine kompetencer.

Med en baggrund som multimediedesigner (2015) har jeg praktiske kompetencer indenfor programmering, webdesign samt udarbejdelse af mindre grafiske elementer til brug on- og offline. På uddannelsen fandt jeg min interesse for digital markedsføring og tekstforfatning.

På uddannelsen PBA i digital konceptudvikling (2018) har jeg fået kompetencer til at udarbejde koncepter fra idé til færdigt og brugbart produkt/service. Alt fra segmentering og research til user journeys og mockups.

Gennem min stilling som Marketingkoordinator (2018-2019) har jeg fået lov at afprøve mine kompetencer i praksis. Det har budt på udarbejdelse af offline markedsføring såsom flyers, plakater og visitkort. Det har ligeledes budt på håndtering af online markedsføring såsom ugentlige opslag på Facebook, Instagram og LinkedIn, tekstforfatning, opsætning og vedligehold af adskillige hjemmesider samt udarbejdelse, statistik og vedligehold af Facebook kampagner.

Mit tilhørsted er Nordjylland, nærmere betegnet Visborg ved Hadsund, Nordjylland. Et dejligt sted lidt på landet og alligevel tæt på det meste med højt til loftet og mulighed for fordybelse. Fordybelsen finder jeg både i hjemmet og i den skønne natur, der står klar lige udenfor døren.

Hent mit CV her